You make my heart smile

Youmakemyheartsmile

Een berichtje van Anniek, voor jou:

Lieve allemaal,

Al een hele tijd wil ik iets doen om jullie te bedanken. Het plan was om een filmpje te maken waarin ik jullie ‘persoonlijk’ kan bedanken. Helaas is dat niet meer haalbaar voor mij en probeer ik op deze manier mijn dankbaarheid over te brengen.
Maar hoe breng je dat over? Het is zo overweldigend, zo groot, zo bijzonder allemaal.
Ik geloof dat de woorden die mijn dankbaarheid moeten omschrijven nog niet bestaan.
Alle initiatieven die georganiseerd worden… wauw!
Alle lieve reacties…wauw!
Alle lieve kaartjes…wauw!
Alle donaties…wauw!
Al jullie inzet, liefde en medeleven… in een woord wauw!!

Om deze stichting op te richten en mijn verhaal naar buiten te brengen moesten we aardig uit onze comfort zone treden. Dat is eng en maakt je kwetsbaar. Maar dankzij jullie ontzettend lieve berichtjes, steun en hartverwarmende acties is het het allemaal meer dan waard geweest.
Ik kan nog steeds niet goed bevatten wat er allemaal gebeurd. Één ding weet ik wel dat ik dit heel bijzonder vind en besef me iedere dag hoe gezegend ik ben met zoveel liefde om mij heen.
Dat geeft mij kracht en hoop om door te blijven vechten.

Ik ga keihard knokken in Amerika en hopelijk kunnen we dan eindelijk een stap in de goede richting zetten.
Ik kan niet in woorden beschrijven hoeveel het voor mij betekent dat, mede dankzij jullie hulp, ik naar Amerika kan.
Eeuwig dankbaar ben ik jullie!!

Lots of love,
Anniek