UPDATE UIT AMERIKA I:

anniek ronnie amerika

Lieve allemaal,

Hierbij een update van de afgelopen dagen.

De reis is voorspoedig verlopen. Het was zwaar voor Anniek maar het verliep allemaal soepeltjes en mochten overal gelijk doorlopen, dat scheelde enorm. De dagen daarna stonden vooral in het teken van onze draai proberen te vinden en bijkomen.
Het appartement is top! Het voelt goed, fijne ruimtes en we kijken uit op een prachtig meer. Heerlijk om naar toe te wandelen om even je hoofd leeg te maken. José is er al een paar keer geweest. En Ronnie heeft de buurt al verkend.

Maandag in de kliniek was het vooral papierwerk. Dit nam veel tijd in beslag en was behoorlijk uitputtend voor Anniek.
De bedoeling was om die dag alle bloedtesten te doen maar dat liep een beetje anders. We kwamen erachter dat het om zo’n 60-65 buisjes zou gaan verspreid over drie labs. Na de uitputtende ochtend, de rit naar het eerste lab en twee keer bloedprikken voelde Anniek zich helemaal niet goed. In overleg met de kliniek hebben we besloten om de onderzoeken te verspreiden over een aantal dagen.

Nu we eindelijk internet hebben kunnen we jullie makkelijker op de hoogte houden. Dat zullen we dan ook zeker doen!

Tot snel!!

Veel liefs van Anniek, Ronnie en José.