UPDATE UIT AMERIKA 4

zonneschijn

UPDATE UIT AMERIKA:

We krijgen veel berichten van mensen die graag de uitslagen willen weten, wat wij uiteraard begrijpen. Er is alleen ontzettend veel getest en zoals jullie al hebben kunnen lezen is het een complex verhaal.

We hebben gister weer een meeting met de dokter gehad voor de uitslag van de petscan. Inmiddels hebben we, voor nu, de meest belangrijke dingen op een rijtje gezet. 
De belangrijkste dingen die op dit moment naar voren zijn gekomen zijn Lyme, babesia, bartonella, mold en een groot probleem met mijn mitochondriën. Die laatste stond op nummer één om als eerst mee aan de slag te gaan. Totdat we de uitslag van de petscan van mijn hoofd kregen.
Die geeft van alles aan wat niet hoort en veel van mijn klachten verklaart. Maar één infectie springt eruit die blijkbaar voorrang nodig heeft en die wilt de arts eerst gaan behandelen voordat hij verder kan. 

Het behandelplan kan per dag veranderen omdat er gekeken wordt naar de waardes en hoe je lichaam reageert op de behandeling.

We gaan een hele spannende tijd tegemoet maar als we de scans en uitslagen zien beseffen we dat het hoog tijd voor actie is!