Documentaire in de maak!

lymebehandeling

BIG NEWS – Documentaire in de maak!

‘De zoektocht naar een leefbaar leven’, is de naam van de documentaire over het leven van Anniek. Valerie, een vriendin van Anniek (en ‘toevallig’ fotograaf/filmmaker), zal haar de komende periode volgen om zo een antwoord te kunnen geven op verschillende vragen. Hoe komt het dat Anniek zo ziek is geworden? Hoe ziet haar ziek zijn er precies uit? Ze is weer terug in Nederland, maar wat nu?
Deze documentaire geeft je letterlijk een kijkje in haar leven, en is bedoelt om aandacht te geven aan de ziekte van Lyme. Om zichtbaar te maken hoe zij hier van het kastje naar de muur wordt gestuurd, om vervolgens weer in haar donkere slaapkamer in bed te eindigen.

Ben jij nieuwsgierig geworden en vind jij dit een mooi project? Steun Valerie dan! Samen maken we de ziekte van Lyme een erkende ziekte in Nederland! Zou je graag willen doneren, dan kan dat. Stuur een e-mail naar info@hopeandbelieve.com voor de bankgegevens. Het geld wordt gebruikt om een camera voor Anniek aan te schaffen, zodat Ronnie haar op de meest slechte dagen ook kan filmen. Het vraagt dan namelijk te veel energie van Anniek als Valerie aanwezig is! Alvast bedankt voor je donatie, we gaan er een mooie documentaire van maken om mensen te informeren!