Première Waar Lyme in stilte je leven verwoest

Premiere

Op 24 oktober aanstaande is het zover. De première van de documentaire over Anniek: Waar Lyme in stilte je leven verwoest.

De avond wordt gehouden in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark van 19:30-21:30 uur. We beginnen de avond met een welkomstdrankje en om 20:00 uur zal de avond officieel starten. Valerie Visschedijk, de documentairemaker, zal meer vertellen over het idee achter de documentaire, de reden waarom zij vond dat de film gemaakt moest worden en meer.
De film duurt 35 minuten en na die tijd is er gelegenheid om na te borrelen.

Documentaire omschrijving:
Al 8 jaar lang heeft Anniek de ziekte van Lyme, en nu ziet haar leven er anders uit dan zij vroeger bedacht had. Inmiddels is zij rolstoel gebonden, brengt ze 90% van haar dagen door in bed, en blijft zij zoeken naar een passende behandeling om beter te worden. De ziekte heeft haar leven enorm veranderd. Maar ondanks alle tegenslagen, blijft zij altijd positief en is zij een inspiratiebron voor velen!

Een jaar lang is Anniek gevolgd en neemt ze je mee tijdens haar zoektocht naar een leefbaar leven. Een erg persoonlijke documentaire, inclusief beelden die Anniek of haar familie zelf hebben gefilmd. Na deze documentaire heb je een erg realistisch beeld wat de ziekte van Lyme met patiënten kan doen.
Bekijk de trailer HIER

Als het lichamelijk lukt, zal Anniek uiteraard ook aanwezig zijn op 24 oktober!

Inmiddels zijn alle kaarten al uitverkocht. Dit ging ontzettend snel (binnen 1 week), en daar zijn wij heel erg dankbaar voor. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat namelijk naar de behandeling van Anniek. Op de avond van de première zal er ook een giftenbox staan, voor een eventuele extra donatie.

Ben je niet aanwezig bij de première maar wil je Anniek wel een hart onder de riem steken? Doneren kan door geld over te maken naar rekeningnummer: NL26INGB0006949117 op naam van Stichting Hope & Believe.

Er is een extra vertoning van de documentaire ingepland! Namelijk 2 november om 19:30 uur in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark. Bestel hier je kaarten:
https://www.drucultuurfabriek.nl/agenda/2017/11/extra-vertoning-waar-lyme-in-stilte-je-leven-verwoest

Ontzettend bedankt!
Waar Lyme in stilte je leven verwoest