EXTRA VERTONING documentaire

Waar Lyme in stilte je leven verwoest

Omdat de première van de documentaire Waar Lyme in stilte je leven verwoest, al binnen een week was uitverkocht, is er een extra datum ingepland. Op 2 november kan iedereen die geen kaartje heeft kunnen kopen voor de première, de documentaire alsnog komen bekijken!

2 november in het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark. De zaal gaat om 19:30 uur open, en om 20:00 uur start de avond met een voorwoord. De documentaire begint rond 20:15 uur en duurt zo’n 35 minuten. Na die tijd is er nog gelegenheid om na te borrelen tot 21:30 uur.

Koop hier je kaarten: https://www.drucultuurfabriek.nl/agenda/2017/11/extra-vertoning-waar-lyme-in-stilte-je-leven-verwoest 
De volledige opbrengst gaat naar de behandeling van Anniek!

Bekijk de trailer van de documentaire hier: