Nog maar 15 nachtjes!

nachten

Nog maar 15 nachten en dan is het zover, dan vertrekt Anniek samen met haar vriend Ronnie en haar moeder José naar Amerika. Op 25 december zullen ze naar Florida vliegen. Anniek heeft dan twee dagen de tijd om bij te komen van deze intensieve vlucht, want de 28e wordt zij verwacht in Sponaugle Wellness Institute.
Daar zal zij dan onderzocht worden, zodat er een passend behandelplan opgesteld kan worden. Ongeveer twee weken later zal de behandeling starten. Wat de behandeling precies inhoudt weten wij ook nog niet, want dat is totaal afhankelijk van de resultaten van het onderzoek.
In maart zullen Anniek, Ronnie en José terug naar Nederland komen omdat het visum slechts drie maanden geldig is.

In de tijd dat zij in Amerika zijn zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Hebben jullie nog vragen? Mail ons dan gerust: info@hopeandbelieve.com