UPDATE UIT AMERIKA 2

update2

UPDATE UIT AMERIKA 2:

Hallo allemaal,

De afgelopen twee weken stonden vooral in het teken van de bloedtesten. Zoals jullie weten ging het om een enorme hoeveelheid, 65 buisjes, waardoor we het moesten verspreiden over 4 dagen.
Ik (Anniek) was te zwak, waardoor het niet in één keer lukte. Ondanks de verspreiding over meerdere dagen was het alsnog loodzwaar en had het een behoorlijke impact. Ik kan dan ook niks anders dan in bed liggen en hopen dat mijn lichaam een beetje wilt herstellen van de giga aanslag.

Maandag hebben we weer een afspraak in de kliniek. Aankomende week zullen er gesprekken plaatsvinden met de arts en patiëntbegeleider. We verwachten de eerste uitslagen van de bloedtesten en het behandelplan te krijgen. Waarschijnlijk zal ik ingepland worden voor het plaatsen van een piccline (een infuuskatheter die in de ader van de bovenarm wordt ingebracht) en kan de behandeling starten.
We weten zelf ook nog niet precies hoe alles gaat lopen en wat wanneer gaat plaatsvinden, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte!

We willen nogmaals iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en steun. Dat blijven we doen, want iedere keer als we een berichtje ontvangen raakt het ons en dat waarderen we enorm. Het lukt ons niet altijd om overal op te reageren maar weet dat we het lezen en het ons veel steun en kracht geeft. Dankzij jullie voelen we ons niet alleen.

Tot de volgende update!!

Veel liefs, ons